Videoleike Patongin taksinkuljettajista tappelemassa leviää sosiaalisessa mediassa

Patong -

Videoleike taksinkuljettajien tappelemisesta on levinnyt sosiaalisessa mediassa.

Videoleike kojelautakamerasta, jossa 4–5 taksinkuljettajaa pukeutuivat siniseen takkiin taistelemassa Taweewong Roadilla noin 39 sekuntia puolenyön jälkeen (18. kesäkuutath) on levinnyt sosiaalisessa mediassa.

Kenraalimajuri Sermpan Sirikong sanoi: "Minulle on ilmoitettu tapauksesta. Olen määrännyt Patongin poliisin etsimään nuo videoleikkeen ihmiset kuulusteltavaksi. Kukaan ei kuitenkaan tehnyt ilmoitusta tapauksesta."

Tapahtumasta on tällä hetkellä vähän yksityiskohtia, mutta video on alla. Kun Patongin viranomaiset antavat lisätietoja, TPN-media tiedottaa lisää.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.