Phuketin kaupungin kunta maalaa risteykset uudelleen liikenneturvallisuuden lisäämiseksi

Phuket -

Phuketin kaupungin kunta on maalannut uudelleen Phuketin kaupungin suojatiet lisätäkseen jalankulkijoiden ja autoilijoiden liikenneturvallisuutta.

Phuketin kaupungin liikenneinsinöörien tiimi maalasi torstaina (16. kesäkuuta) uudelleen risteyksissä olevat risteykset ja koulun Phuket Townissa. Uudelleenmaalauksen tarkoituksena on parantaa risteysteiden näkyvyyttä, mikä lisää jalankulkijoiden ja autoilijoiden liikenneturvallisuutta Phuketin kaupungin viranomaisten mukaan.

Uudelleenmaalatut ylityskäytävät ovat Patipat Roadin ja Krabi Roadin risteyksessä, Thep Krasattri Roadin risteyksessä Chumphon Roadin kanssa ja Phuket Wittayalai Schoolin edessä Chumphon Roadilla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.