Viranomaiset tarkastivat Bangla Roadin varmistaakseen, että viihdepaikat noudattavat sääntöjä

Patong -

Viranomaiset tarkastivat Bangla Roadin Patongissa torstai-iltana (16th) varmistaakseen, että viihdeoperaattorit noudattavat Phuketin maakunnan tilauksia ja mittauksia.

Kathun piiripäällikön Siwat Rawangkunin, Kathun piirin kansanterveyspäällikön Peerapong Cheepekin ja Patongin poliisin johtama virkamiesryhmä tarkasti Bangla Roadin torstai-iltana.

Mr. Siwat kertoi Phuket Expressille: "Tarkastuksen tarkoituksena on varmistaa, että viihdeoperaattorit ovat noudattaneet maakunnan määräyksiä ja Covid-19-mittauksia. Yleinen yhteensopivuus on kuitenkin hyvä. Suurin osa heistä on seurannut kansanterveysmittauksia."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.