29-vuotias eteläafrikkalainen mies pidätettiin Phuketin lentokentällä vatsassa 1.49 kiloa kokaiinia

Phuket -

29-vuotias eteläafrikkalainen mies on pidätetty Phuketin kansainvälisellä lentokentällä vatsassa 1.49 kiloa kokaiinia, jonka arvo on 4.47 miljoonaa bahtia.

Mukautetun tiedottaja Chaiyut Kamkun kertoi TPN-medialle: "Lentokenttien estotyöryhmä: AITF havaitsi, että 29-vuotias mies löydettiin salakuljettamassa kokaiinia maahan 9. kesäkuutath, 2022. Hän tuli Etiopiasta ja saapui Phuketiin 9. kesäkuutath, 2022. Hänen matkatavaroistaan ​​ei löytynyt laittomia esineitä, mutta hän käyttäytyi hermostuneesti ja tulliviranomaiset epäilivät ja pyysivät miestä alistumaan röntgenkuvaukseen, jossa hänen vatsansa sisäpuolelta löytyi kokaiinipakkauksia. Epäilty, jonka nimeä tulli ei kertonut, myönsi nielaiseensa huumeet.

”Onnistuimme poistamaan huumeet epäillyn vatsasta vaivoin. Huomasimme, että kyseessä on 1.49 kiloa kokaiinia, jonka katuarvo on arviolta 4.47 miljoonaa bahtia. Hänet toimitettiin Sakoon poliisiasemalle jatkokäsittelyä ja oikeustoimia varten. Chaiyut totesi.

Thaimaan huumausainelakien mukaan kokaiini on toisen luokan huume, ja sen seurauksena epäiltyä uhkaa seuraava mahdollinen laillinen rangaistus, joka voi olla elinkautinen:

  • Enintään 10 vuoden vankeusrangaistus ja 100,000 1,000,000 – 20 2,000,000 5,000,000 bahtin sakko tuotannosta, maahantuonnista tai viennistä. Jos löydetty aine tai aineet sisältävät morfiinia, oopiumia tai kokaiinia, rangaistus korotetaan XNUMX vuoden elinkautiseen vankeuteen ja XNUMX XNUMX XNUMX – XNUMX XNUMX XNUMX bahtiin sakkoon.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.