Thaimaan hallitus tiukentaa joitain kannabissääntöjä erityisesti alaikäisten osalta

Bangkok, Thaimaa-

Thaimaan hallitus on tiukentanut äskettäin dekriminalisoidun kannabiksen sääntöjä torstaista 16 alkaen erityisesti alaikäisten osalta.

Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul allekirjoitti määräyksen, josta tulee virallinen, kun se painetaan kuninkaallisessa lehdessä, ja sen tarkoituksena on ratkaista joitakin kansalaisten huolenaiheita alaikäisten ja nuorten mahdollisesta kannabiksen väärinkäytöstä virkistystarkoituksiin.

Uuden järjestyksen mukaan alle XNUMX-vuotiaat eivät saa käyttää tai omistaa kannabista ilman lääkärin lupaa.

Määräys rajoittaa myös kannabiksen käyttöä raskaana oleville naisille.

Tämä johtuu siitä, että Bangkokin kuvernööri määräsi kouluista tekemään kannabisvapaita vyöhykkeitä, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että kannabistuotteita ei sallita Bangkokin Metropolitan Administrationin koulukampuksilla.

Lisäksi marihuanan savusta voidaan syyttää yleisiä häiriöitä koskevien lakien mukaan, jotka käytännössä kieltävät kasvin julkisen tupakoinnin.

Lopuksi Thaimaan hallitus pyytää myös, että kannabista ruoassa käyttävät ravintolat merkitsevät tämän tosiasian selkeästi etukäteen, erityisesti niiltä ihmisiltä, ​​joilla saattaa olla allergioita.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.