Thaimaan FDA varoittaa kannabista ja hamppua sisältävien tuotteiden mainonnasta

Thaimaa -

  Thaimaan elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) on antanut julkisen varoituksen kannabista ja hamppua sisältävien tuotteiden mainonnasta ja todennut, että virheellisestä toiminnasta voi seurata kovia sakkoja ja jopa vankeusrangaistuksia.

Paisarn Dankum, elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) pääsihteeri, kertoi asiaan liittyville thaimaalaisille lehdistölle: "Mainonnasta lääkkeistä ja yrteistä, joiden ainesosissa on kannabista ja hamppua, on saatava lupa FDA:lta."

”Mainonta ei saa kohdistua lapsiin ja raskaana oleviin naisiin tai äideihin, jotka ruokkivat vauvaa äidinmaidolla. Mainoksissa ei saa näyttää etuja juhlimisesta, nauramisesta tai hauskanpidosta jne. Paisarn lisäsi.

"Hampppua tai kannabista sisältäviin elintarvikkeisiin ja juomiin tulee laittaa varoitus, jossa kerrotaan, että kuluttajien tulee lukea ohjeet ennen käyttöä ja että lasten, raskaana olevien naisten ja vauvoja ruokkivien äitien tulee välttää ja jos se aiheuttaa tuntemattomia oireita, on lopetettava välittömästi." Paisarn selitti.

"Väärästä tai väärennetystä mainonnasta tuomitaan enintään kolmeksi vuodeksi vankeutta tai sakkoa enintään 30,000 XNUMX bahtia tai molemmat", Paisarn varoitti.

”Kannabis- ja hampputuotteiden kosmeettiseen mainontaan ei tarvita mainontalupaa, mutta ei kannata mainostaa liikaa. Lisäksi tuotteita ei pidä myydä ihmelääkkeinä tai listata etuja, joita FDA ei ole hyväksynyt. Rangaistus ylimainonnasta on vankeutta enintään yksi vuosi tai sakko enintään 100,000 XNUMX bahtia tai molemmat." Paisarn totesi.

"Jokainen, joka on huolissaan kannabista tai hamppua koskevasta väärästä mainonnasta, voi soittaa FDA:n hotline-numeroon 1556", Paisarn päätti.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/