Videoleike kahdesta ihmisestä tappelemassa Bangla Roadilla Patongissa leviää sosiaalisessa mediassa

Patong -

Videoleike kahdesta ihmisestä tappelemassa Bangla Roadilla Patongissa on levinnyt sosiaalisessa mediassa. Patongin poliisin mukaan kukaan ei kuitenkaan tehnyt virallisesti poliisille ilmoitusta tästä tapauksesta.

Videoleike jaettiin Facebook Viesti: "Kaksi naista taisteli vilkkaalla Bangla Roadilla tällä viikolla thaimaalaisten ja ulkomaisten turistien katsoessa. Tuntematon mies astui sisään lopettamaan taistelut."

Phuket Express kysyi Patongin poliisipäällikkö eversti Sujin Nilbodeelta tapauksesta ja hän sanoi: "Kukaan ei tehnyt ilmoitusta poliisille. Emme siis tiedä keitä he ovat tai miksi he taistelivat. Tutkimme kuitenkin tapausta, koska sitä jaettiin laajasti sosiaalisessa mediassa ja se vahingoittaa Bangla Roadin vankkaa mainetta johtavana matkailukohteena.

"Patongin poliisi partioi nyt Bangla Roadilla joka ilta turvallisuuden vuoksi ja estääkseen taistelut." Päällikkö lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.