Phuketin terveyspäällikkö varoittaa, että kannabista tulisi käyttää vain laillisista lääketieteellisistä syistä laillisen lääkärin luvalla, ei virkistystarkoituksessa.

Phuket-

Phuketin terveyspäällikkö on antanut kannabiksesta julkisen varoituksen, jonka mukaan sitä on parempi käyttää vain lisensoiduista lääketieteellisistä syistä. Päällikön mukaan kannabista ei ole hyvä käyttää virkistyssyistä ja se voi olla vaarallista.

Phuketin provinssin kansanterveysalan päälääkäri Kusak Kukiattikoon kertoi The Phuket Expressille: "Laki kannabis on muuttunut kesäkuun 9. päivän jälkeenth, dekriminalisoituakseen, haluamme kuitenkin edelleen ihmisten käyttävän kannabista luvanvaraisista lääketieteellisistä syistä vain lääkärin valvonnassa, ei virkistystarkoituksessa.

”Kannabiksella on monia etuja lääkepotilaille. Jos sen käyttö on välttämätöntä, laillistetun lääkärin tulee neuvoa ja määrätä se. Ihmiset, joilla ei ole terveysongelmia, eivät kuitenkaan saa käyttää kannabista, etenkään päihtymään. Näillä ihmisillä saattaa olla sivuvaikutuksia tai allergisia reaktioita. Monet ihmiset eivät tiedä, että kannabiksen vaikutukset voivat myös aiheuttaa ongelmia vasteajassa, energiatasossa ja keskittymisessä. Päällikkö jatkoi.

"Kun syömme ravintoloissa, meidän tulee myös kysyä heiltä, ​​lisäävätkö he ruokaan kannabista. Tämä on tärkeää, koska jotkut ihmiset ovat allergisia kannabikselle. Tarkastamme nyt Phuketin ravintoloita varmistaaksemme, että ne laittavat ilmoituksia, jotka kertovat, että heillä on kannabista elintarvikkeiden ainesosina." Päällikkö lisäsi.

Päällikkö totesi myös, että kansanterveysosasto etsii mahdollisia laillisia tapoja varmistaa, että kannabista käytetään vain lääketieteellisistä syistä, ei virkistystarkoituksiin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.