Viranomaiset seuraavat tien korjauksia lähellä Phuketin lentoasemaa Thalangissa

Thalang, Phuket -

Phuketin varakuvernööri seurasi tienparannustyötä Phuketin kansainvälisen lentokentän lähellä Thalangin alueella, mikä on varakuvernöörin mukaan 11 prosenttia aikataulusta jäljessä.

Eilen (15th) Phuketin varakuvernöörin Pichet Panapongin johtama virkamiesryhmä tarkasti tien nro 4031 (Mud Dok Khao-lentokenttä).

Varakuvernööri Pichet kertoi The Phuket Expressille: "Rakentaminen aloitettiin 10. maaliskuuta tänä vuonna ja sen on määrä valmistua 5. lokakuuta tänä vuonna, mikä tarkoittaa yhteensä 210 työpäivää."

”Nyt työt ovat menossa vesiviemärien asentamiseen. Sen jälkeen tie sijoitetaan rakennusvaiheeseen pinnoitusta varten. Työ on kuitenkin 11 prosenttia aikataulusta jäljessä.

"Phuket Highway Office kehottaa urakoitsijaa nopeuttamaan työtään, jotta tienkäyttäjät voivat käyttää tietä normaalisti, kuten tällä hetkellä meillä on ollut paljon valituksia. Tietyt osat on nyt väliaikaisesti suljettu liikenteeltä." Pichet jatkoi.

The Phuket Express toteaa, ettei ollut heti selvää, kuinka projektia vauhditetaan tai milloin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.