PÄIVITYS: Epäilty, jonka väitetään ryöstävän viime kuussa yli 30,000 XNUMX bahtia arvoisen kultaisen kaulakorun moottoripyörän matkustajalta Phuket Townissa, tunnistettiin

Phuket -

Phuketin poliisi on kertonut paikallisille tiedotusvälineille, että he ovat jo tunnistaneet epäillyn, joka ajoi moottoripyörällä ja jonka väitetään ryöstävän yli 30,000 XNUMX bahtia arvoisen kultaisen kaulakorun moottoripyörän matkustajalta viime kuussa Phuket Townissa. Tarina on tuotu takaisin sosiaaliseen mediaan, koska epäilty on edelleen karkuteillä.

Ensin edellinen tarinamme:

Maanantaina (30. toukokuuta) Wutichai Timkaew, 33, teki ilmoituksen Phuketin kaupungin poliisille.

Nyt meidän päivityssöi:

Tällä viikolla sosiaalisen median nettimiehet ovat ilmaisseet huolensa siitä, että poliisi ei ole onnistunut saamaan kiinni epäiltyjä. Phuketin maakunnan poliisi antoi ilmoituksen eilen (14th) sanomalla, että he ovat jo tunnistaneet epäillyn. Pidätysmääräys on määrä antaa lähiaikoina.

The Phuket Express toteaa, että poliisi kuitenkin ilmoitti, että oli liian aikaista tunnistaa epäiltyä julkisesti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.