Thaimaan matkailuviranomainen varoittaa myrkyllisistä meduusoista monsuunikauden aikana

Thaimaa -

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) varoittaa yleisöä valtavista ja myrkyllisistä meduusoista monsuunikauden aikana.

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) kehottaa turisteja olemaan erityisen varovaisia ​​uidessaan tai snorklattaessa Thaimaan vesillä myrkyllisten meduusojen kauden vuoksi, äläkä ota riskejä menemällä vesille, joihin on kiinnitetty varoituskylttejä.

Vaikka Thaimaassa on erittäin harvinaista, että uimarit ja sukeltajat joutuvat meduusojen pistelemään, TAT pyytää kaikkia uintia tai sukeltamista suunnittelevia, erityisesti maan eteläisillä alueilla, huomioimaan, että meduusoja saattaa olla läsnä.

Samaan aikaan viranomaiset ovat varoittaneet uimareita olemaan tietoisia liekkimeduusoista, jotka on löydetty rannan läheltä Hong Islandin Mueang Krabin alueella.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.