Thaimaa vapauttaa väliaikaisesti maahanmuuttolomakkeet lentomatkustajille ruuhkien vähentämiseksi

Kansallinen -

Thaimaan hallitus on suostunut väliaikaisesti vapauttamaan maahanmuuttolomakkeiden "Tor Mor 6" käytön Thaimaahan saapuville ja sieltä lähteville ulkomaalaisille kaikilla kansainvälisillä lentokentillä vähentääkseen ruuhkia maahanmuuttotarkastuspisteillä.

Valtioneuvoston tiedottaja Traisulee Traisornkul sanoi tiistaina 14. kesäkuuta, että vapautuksen tarkoituksena on helpottaa ulkomaalaisia ​​matkustajia ja vähentää lentokenttien ruuhkaa, koska saapuvien matkailijoiden määrä on lisääntynyt merkittävästi maan avaamisen jälkeen.

Maa- ja meriteitse matkustavien ulkomaalaisten on edelleen täytettävä lomakkeet, koska saapuvien määrä ei ole merkittävästi lisääntynyt kuin lentäen. Maahanmuuttolomakkeet ovat edelleen käytännöllisiä rikosten ehkäisyn ja jäljittämisen kannalta. Ilman lomaketta maahan saapuvien matkailijoiden fyysiset tiedot kerätään biometristen tietojen avulla ja heidän matkailutietonsa/kohteet kerätään matkanjärjestäjiltä ja lentoyhtiöiltä.

Tilapäisestä poikkeuksesta huolimatta Covid-19-koronaviruksen leviämisen ehkäisevien toimenpiteiden mukaiset terveystarkastukset on varatiedottajan mukaan vielä tehtävä.

Lehdistöajasta lähtien myös epäsuosittu, mutta yksinkertaistettu Thailand Pass -ohjelma säilyy.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme, jonka myös TPN media omistaa, täällä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.