Thaimaan hallitus hyväksyy hieman yli 338 miljoonaa bahtia Andamanin maakunnan parantamiseen, mukaan lukien Phuket, houkutellakseen lisää thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja

Phuket -

Thaimaan hallitus on hyväksynyt 338.80 miljoonaa bahtia Phuketin, Phang Ngan, Krabin, Trangin ja Satunin Andamanin maakuntien parantamiseen houkutellakseen lisää thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja tulevaisuudessa.

Thaimaan pääministerin toimiston tiedottaja Tanakorn Kongboonchana kertoi Thaimaan lehdistölle: "Thain hallitus on hyväksynyt 338.80 miljoonan bahtin budjetin kuudelle matkailuhankkeelle, jotka ovat:

  1. Terveyspalvelu- ja ympäristöjärjestelmäprojektit Lipen saarella Satunissa yhteensä 80.75 miljoonalla bahtilla.
  2. Dugong- ja muiden eläinten keskuksen konservointi ja entisöinti Trangissa yhteensä 68.80 miljoonalla bahtilla.
  3. Phuket Health Sandbox yhteensä 25.25 miljoonaa bahtia.
  4. Matkailu- ja rannikkotoimintojen keskus Phang Ngassa, yhteensä 80 miljoonaa bahtia.
  5. Laiturien ja matkailun kehittäminen sekä Ji Lard -kanavan kehittäminen Krabissa yhteensä 35 miljoonalla bahtilla.
  6. Herbal onsen ja kuumat lähteet matkailun kehittäminen Klong Tom, Krabissa yhteensä 49 miljoonaa bahtia.

"Näillä hankkeilla on tarkoitus valmistella ja houkutella lisää thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​matkailijoita tulevaisuudessa", Tanakorn lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.