Kaksi baarinhoitajaa Rawaissa Phuketissa pidätettiin väitetysti Phuketin Covid-19-tilausten rikkomisesta

Rawai, Phuket -

Kaksi baarinhoitajaa pidätettiin väitetysti Phuketin tilausten ja Covid-19-mittausten rikkomisesta.

Joukko Rawain virkamiehiä yhdessä Chalongin poliisin kanssa tarkastivat baareja Rawaissa viime yönä (14. kesäkuuta)th).

Rawain viranomaiset ilmoittivat kello 11 pidättäneensä rouva Nichajornin, 20, Nonthaburista, koska hän ei noudattanut Phuketin määräyksiä ja Covid-51-mittauksia. Viranomaiset eivät kuitenkaan ole julkaisseet muita yksityiskohtia, paitsi että Nichajornin väitetään rikkoneen Covid-19:ään liittyviä sääntöjä.

Klo 11 he ovat pidättäneet Sapin, 40, Bueng Kanista (Thaimaan koillisosa). Tapahtumapaikalta takavarikoitiin viisi alkoholiseteliä ja käteistä.

Häntä syytetään Phuketin tilausten ja Covid-19-mittausten rikkomisesta sekä viihdepaikkojen toiminnasta alkoholimyynnin kanssa, mutta hänellä on naispuolisia työntekijöitä, jotka tarjoavat suljettuja palveluita asiakkaiden kanssa.

Heidät vietiin Chalongin poliisiasemalle lisätoimia varten.

Rawain lainvalvontaviranomaiset varoittivat, että uusia ratsioita on tulossa ja että painopiste oli Covid19-varotoimenpiteissä, kuten asiakkaiden ja henkilökunnan rokotuksen varmistamisessa, sosiaalisen etäisyyden pitämisessä, maskin käyttämisessä ja muissa toimenpiteissä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.