Phuketin viranomaiset tarkastavat Phuketin kaupungin viihdepaikat ja varoittavat Covid-toimenpiteistä

Phuket -

Phuketin viranomaiset tarkastivat viihdepaikat Phuket Townissa viime yönä (13. kesäkuuta) sen jälkeen, kun ne ovat laillisesti saaneet auki keskiyöhön asti.

Tarkastusta 11 viihdekeskuksessa Phuket Townissa klo 8–30 johtivat Mueang Phuketin hallintopäälliköt rouva Chongmas Sakunpradit ja Danai Jaikeng sekä Phuketin kaupungin poliisi.

Phuket Kuvernööri 31. toukokuuta, 2022 julkaisi uusia Covid-19:aan liittyviä tilauksia, jotka antavat viihdepaikat avata virallisesti keskiyöhön asti 1. kesäkuuta alkaenst, 2022.

Mueang Phuketin piirin päällikkö Suwit Suriyawong kertoi Phuket Expressille: "Tarkastuksen tarkoituksena oli varmistaa, että viihdepaikat ovat noudattaneet kansanterveysmittauksia ja viihdepaikkojen sääntöjä. Näitä ovat erilaiset Covid-19-mittaukset."

"Useimmat heistä ovat noudattaneet kansanterveysmittauksia ja muita viihdepaikkojen sääntöjä", Suwit lisäsi.

Viihdepaikkojen tarkastuksia on jatkettu säännöllisesti, huomauttaa TPN-media, kun viranomaiset ovat olleet huolissaan viihdepaikkojen uudelleen avaamisesta noin vuoden ajan, koska ne voivat aiheuttaa lisää covid-epidemiaa. Todellisuudessa näin ei ollut, kuten viimeaikaiset Covid-19-tilastot osoittavat, koska luvut ovat itse asiassa jatkaneet laskuaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.