Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: Kolme ulkomaalaista pidätettynä oikeudessa, PM Prayut vieraili Phuketissa, musiikkifestivaali ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 6. kesäkuuta 2022 sunnuntaihin 12. kesäkuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Kolme ulkomaalaista, joiden väitetään osallistuneen tapaukseen, jossa venäläinen nainen putosi kuoliaaksi asunnosta Patongissa viime kuussa, kiistävät edelleen kaikki syytteet ja ovat nyt vangittuna Phuketin provinssin tuomioistuimessa.

Phuketin provinssin poliisin komentaja everstiluutnantti Sermpan Sirikong kertoi The Phuket Expressille: "He vaativat puhumaan oikeudenkäynnissä vain, jos heillä on siihen oikeus."

2. Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O'Cha saapui Phuketiin 6. kesäkuutath. Hän vieraili ensin Phuttha Mongkol Nimit -koulussa ja antoi koulutusehdotuksia sekä MOU:n (Memorandum of Understanding) kumppanuuskoulun allekirjoittamisesta.

Koska Phuket on suuri matkailukaupunki, jossa on monia ammatteja ja yrityksiä, jotka palvelevat ulkomaisia ​​matkailijoita, työntekijöiden on priorisoitava englannin kielen taitonsa kumppanuuskouluprojektin arvoehdotusten mukaan.

Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O'Cha johti Thailand Tourism Congress 2022 -tapahtuman avajaisia ​​Beyond Resort Katassa Phuketissa.

Pääministeri Prayut piti avauspuheen seuraavasti: ”Ensinnäkin Phuket Sandbox -projekti oli menestys, josta tuli malli muille maille matkailun ja talouden edistämisessä.

3. ”Rock on the Beach Music Festival” järjestetään tässä kuussa kahdessa Etelä-Thaimaan kauneimmassa kohteessa – Phuketissa 17.-19. ja Krabissa 24.-26.

For Phuket on Dolphin Parkissa Patong Beachillä. Rannalla konsertteja ovat tunnettuja artisteja, kuten Vi Violet, Ink Waranthon ja The Parkinson Band.

4. Kolmivuotias tyttö kuoli sen jälkeen, kun hänen äitipuolensa ja isänsä väitettiin hyökänneen hänen kimppuunsa Chalongissa.

Heitä syytetään toisen henkilön pahoinpitelystä kuolemaan.

5. 47-vuotias mies löydettiin kuolleena, kun aalto pyyhkäisi hänet merelle kalastaessaan lähellä rantaa Thalangissa 5. kesäkuutath ja löydettiin seuraavana päivänä 6th.

Hänen ruumiinsa löydettiin merestä, mikä kesti yli kaksi tuntia.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.