Verkot asennetaan estämään roskien virtaus Kamalamereen

Kamala -

Kamala Tambolin hallintoorganisaatio asentaa verkkoja estämään roskien valumisen mereen.

Kokous pidettiin eilen (12th) ympäristösuunnitelmia varten. Jutha Dumluck, Tambolin hallintoorganisaation päällikkö kertoi Phuket Expressille: "Asennamme suuret verkot kolmelle alueelle estääksemme roskien valumisen mereen, jotka ovat Kamala-Kalim-sillalla, kanavalla lähellä Tavorn Beachia ja kanavalla lähellä Layia Ranta. Asennus alkaa pian."

"Älä kaada roskia kanaviin, vesistöihin tai mereen. Ympäristöstä on helppo huolehtia meistä lähtemällä. Meidän on siivottava Kamala Bay." Jutha lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.