Krabi varoittaa "liemimeduusoista" Hong Islandilla

KUVA: MGR Online

Krabi -

Viranomaiset ovat varoittaneet uimareita olemaan tietoisia liekkimeduusoista, jotka on löydetty rannan läheltä Hong Islandin Mueang Krabin alueella.

Eilen (12th), Tan Bok Khorani Nationalin viranomaiset ovat varoittaneet mahdollisesti vaarallisten liekkimeduusoiden kukinnasta Hong Islandilla Khao Thongin osa-alueella lähellä rantaviivaa rannalla.

Tan Bok Khoranin kansallispuiston johtaja kertoi The Phuket Expressille: "Nämä pienet liekkimeduusat ovat myrkyllisiä ja vaarallisia uimareille. Ne ovat noin neljä senttimetriä."

"Jos liekkimeduusat pistävät uimareita, he voivat saada voimakasta kutinaa, kipua polttamiseen ja joillakin voi olla allergioita vakavin oirein. Jos liekkimeduusat pistelevät sinua, pese ihosi välittömästi etikalla."

– Voimakkaat aallot huuhtovat ne rantaan tämän kauden aikana. Jotkut löytyvät rannalta. Olemme yrittäneet saada heidät pois alueelta."

"Punaiset liput täällä eilen laitettiin uimaan. Voi kestää noin kaksi päivää, ennen kuin ne huuhtoutuvat pois alueelta."

KUVA: Pudam News

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.