PÄIVITYS: Kolmen ulkomaalaisen väitetään osallistuneen välikohtaukseen, jossa venäläinen nainen putosi kuoliaaksi asunnosta Phuketissa, mutta kiistää edelleen kaikki syytteet

Patong, Phuket -

Kolme ulkomaalaista, joiden väitetään osallistuneen tapaukseen, jossa venäläinen nainen putosi kuoliaaksi asunnosta Patongissa viime kuussa, kiistävät edelleen kaikki syytteet ja ovat nyt vangittuna Phuketin provinssin tuomioistuimessa.

Edellinen tarinamme:

Alueen 8 poliisin komentaja everstiluutnantti Amphon Buarabphon kertoi Phuket Expressille aiemmin tällä viikolla: "Tässä vaiheessa heitä syytetään 'piittomuudesta, joka aiheuttaa toisen ihmisen kuoleman'. He ovat nyt vangittuna Phuketin provinssin tuomioistuimessa."

Nyt päivitys:

Phuketin maakunnan poliisin komentaja everstiluutnantti Sermpan Sirikong kertoi The Phuket Expressille tänään (11. kesäkuuta): "Kolme ulkomaalaista ovat edelleen pidätettyinä Phuketin provinssin tuomioistuimessa. He kiistävät edelleen kaikki syytteet. He vaativat puhumaan oikeudenkäynnissä vain siitä, mikä heillä on siihen oikeus. He ovat kieltäytyneet vastaamasta lainvalvontaviranomaisten tai lehdistön kysymyksiin."

"Heillä on myös oikeus vaatia takuita. Se riippuu kuitenkin myös tuomioistuimesta, sallivatko he takuita vai ei, ja lainvalvontaviranomaiset ovat huolissaan epäiltyjen mahdollisesta lentoriskistä, everstiluutnantti Sermpan lisäsi.

Kolme ulkomaalaista epäiltyä, jotka olivat paikalla, kun venäläinen nainen syöksyi kuoliaaksi, ovat myös kuulemma hakeneet apua lähetystöistään ja oikeussuojaa, vaikka tapaus sai suurta julkisuutta Thaimaan mediassa.

Epäillyt ovat tällä hetkellä pidätettyinä vähäisestä huumeiden hallussapidosta ja toisen ihmisen kuolemaan johtaneesta piittaamattomuudesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.