Toista delfiiniä hoidetaan Phuketissa pesun jälkeen Phang Ngan rannalla tässä kuussa

Phuket -

Loukkaantunut delfiini on viety Phuketiin hoitoon sen jälkeen, kun se huuhtoutui eilen (10. kesäkuuta) Phang Ngan rannalle.th).

Thaimaan kuninkaallinen laivasto, joka sijaitsee Phang Ngassa, sai ilmoituksen hotellista Takua Passa, että delfiini löydettiin Khao Lakin rannalta.

Virkamiehet Thaimaan kuninkaallisen laivaston merikilpikonnien suojelukeskuksesta ja Khao Lak – Lamrun kansallispuistosta saapuivat nopeasti rannalle.

Puristusaikaan vielä elossa oleva delfiini on 1.5 metriä pitkä. Delfiini loukkasi suunsa. Uskotaan, että voimakkaat aallot huuhtoivat delfiinin rannalle ennen kuin se osui joihinkin kiviin.

Delfiini vietiin Phuket Marine Biological Centeriin Cape Panwassa, Wichitin osa-alueella, Mueang Phuketin alueella.

Tämä on toinen delfiini, joka huuhtoutuu rannalle Khao Lakin alueella tässä kuussa.

Delfiini on viety Phuketiin hoitoon sen jälkeen, kun se huuhtoutui rannalle Phang Ngassa 4. kesäkuutath.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.