PÄIVITYS: Kahden viikon ikäisen vauvan vanhemmat, jotka ovat mukana sairaalakiistassa salaperäisestä käsivarren murtumisesta, tekivät uuden ilmoituksen Phuketin poliisille

Phuket -

  Kahden viikon ikäisen vauvan vanhemmat, jotka olivat mukana meneillään olevassa sairaalakiistassa, tekivät uuden ilmoituksen Phuketin kaupungin poliisille ryhtyäkseen oikeustoimiin jokaista, joka mursi heidän vauvansa käsivarren.

Ensin edellinen tarinamme:

Vachira Phuket -sairaala paljasti eilen (9. kesäkuuta) mahdollisuuden, että Thaimaan median viraaliseen tarinaan osallistunut kahden viikon ikäinen vauva on murtanut kätensä.

Vachira Phuket -sairaalan johtaja, lääkäri Weerasak Lorthongkam totesi lehdistölle: "Jatkamme edelleen tutkimuksiamme muista mahdollisuuksista (niin kuinka lapsi mursi kätensä) samalla kun tarjoamme vauvalle parasta hoitoa."

Nyt päivitetty tarinamme:

Tänään (10th), Jakkrit Nimnoo ja rouva Aujchara Jantararat, 30, jotka ovat vauvan vanhemmat, ovat tehneet ilmoituksen Phuketin kaupungin poliisille.

Herra Jakkrit sanoi lehdistölle: "Olemme huolissamme, jos tyttärellämme on epänormaali käsivarsi tulevaisuudessa. Hän syntyi kaiken normaalin kanssa. Nyt hänellä on vika."

"Haluamme tietää, pystyykö sairaala tunnistamaan, kuka mursi vauvamme käsivarren. Meistä tuntuu, että sairaala salaa jotain, emmekä luota sairaalaan."

"Emme halua tämän tapauksen tapahtuvan muiden vauvojen kanssa. Meidän tapauksemme pitäisi olla viimeinen. Haluamme, että henkilö, joka mursi vauvamme käsivarren, joutuu oikeustoimiin."

Lääkäri Weerasakin mukaan tapauksen tutkinta jatkuu.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.