Matkailuministeriö lykkää 300 bahtin "maapääsymaksun" perimistä ja esittää "Thailand Pass" -peruutusehdotuksen kansalliselle Covid-19-keskukselle

KUVA: INN News

Kansallinen -

Matkailu- ja urheiluministeriö on päättänyt lykätä 300 bahtin "maapääsymaksun" perimistä tämän vuoden neljännelle neljännekselle ja aikoo ehdottaa "Thailand Pass" -rekisteröinnin peruuttamista ensi kuusta alkaen.

Matkailuministeri Phiphat Ratchakitprakarn paljasti, että lykkäys päätettiin tehdä lisäselvityksiä ja harkita perusteellisesti kaikkia asiaan liittyviä ulottuvuuksia, erityisesti sitä, kuinka maalletulomaksua tulisi hänen pohdinnan mukaan harkita uudelleen halvemmaksi kuin meri- ja lentomaksu. Tämä pätee Phiphatin mukaan erityisesti lähimaihin, kuten Malesiaan ja Kambodžaan, joissa 300 bahtin pääsymaksu maahan on monille merkittävä.

Tarkistettu ehdotus tuodaan uudelleen hallitukseen, mahdollisesti seuraavan kahden kuukauden aikana. Jos se hyväksytään, maksut peritään 90 päivää Royal Gazetten julkaisemisen jälkeen, mikä voi olla vuoden 2022 neljännen neljänneksen ja vuoden 2023 ensimmäisen neljänneksen välillä.

Thailand Passin peruuttamisesta Phiphat kertoi edelleen Associated Pressille, että ministeriö esittää asiaa CCSA:lle (Center for Covid-19 Situation Administration) seuraavassa kokouksessaan. Ehdotukseen sisältyy vakuutusvelvollisuuden poistaminen. Hän uskoo, että peruuttaminen voisi houkutella lisää ulkomaalaisia ​​turisteja, koska heidän ei enää tarvitse ostaa matkavakuutusta tai käydä läpi monimutkaisia ​​maahantulomenettelyjä.

Seuraava suuri CCSA-kokous on perjantaina 17. kesäkuuta. ja sen on määrä kattaa myös naamiomandaatit ja myöhemmät yöelämän ja viihdepaikkojen lailliset avaukset.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/