Kansanterveysministeri ilmoittaa kannabiksen dekriminalisoinnin "voitosta" Thaimaassa

Buriram -

Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul julisti kannabiksen dekriminalisoinnin onnistumisen vieraillessaan kannabisnäyttelyn avajaisissa Chang International Circuitilla kotikaupungissaan Buriramissa tänään 10. kesäkuuta.

Ministeri totesi avauspuheessaan, että hän haluaa kiittää buriramia, jotka olivat inspiroineet Bhumjaithai-puolueen laillistamaan lääkemarihuanapolitiikan 4 vuotta sitten.

Anutin sanoi: "Kuuden kannabisviljelmän politiikkaa ei enää ole, koska nyt voit istuttaa niin monta kannabispuita kuin haluat talosi takaosaan. Marihuana ei ole enää laiton huume, mutta se on kasvi, joka tuo lääketieteellistä hyötyä, luo lisää työmahdollisuuksia ja ansaitsee rahaa kotitalouksilta teolliselle tasolle."

"Kiitos Buriram-väestöön tuesta loppuun asti, kunnes laillistamispolitiikka onnistui. Bhumjaithai Thai Party voi tehdä kuten lupasivat. Tänään on Buriramin Cannabis Expon ensimmäinen päivä. Tapahtumassa juhlittiin myös lääkekannabispolitiikan käynnistämisen onnistumista. Meidän on kuitenkin muistutettava ja lisättävä tietoisuutta veljillemme ja sisarillemme eri puolilla maata kannabiskasvien ja muiden kannabikseen liittyvien tuotteiden eduista. Anutin jatkoi.

Lisäksi varapääministeri totesi myös, että ajatus päihtymisestä kannabiksen kulutuksen takia oli vain vastareaktio niiltä, ​​jotka vastustivat laillistamisideaa eivätkä halunneet asettaa marihuanan etuja etusijalle.

"Käytämme kannabista unettomuuden hoitoon, koska tällä hetkellä kahdeksan vähän THC:tä sisältävää ainetta on listattu kansallisella välttämättömien huumeiden listalla. Ulkomailta tuotujen unilääkkeiden sijaan kotimaisen kannabiksen lääkkeet ovat huomattavasti halvempia. Siksi emme saa antaa kenenkään estää Thaimaan vanhaa perinteistä hoitoa ja uskomuksia", Anutin lisäsi.

Tuhannet osallistuivat Buriramissa järjestettävään voittomieleen, jota pidettiin tärkeänä poliittisena voittona Charnvirakulille.

Kuva: Prachachat

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/