PR: Thailand Travel Mart Plus (TTM+) 2022 tuottaa 1.29 miljardia bahtia

Phuket, 10. kesäkuuta 2022 – Thaimaan johtava B2B-matkailualan show, Thailand Travel Mart Plus (TTM+) 2022, päättyi tänään onnistuneesti ja osallistujat olivat erittäin tyytyväisiä koko ohjelman laatuun ja monipuolisuuteen sekä syntyvän potentiaalisen liiketoiminnan suhteen.

Yuthasak Supasorn, Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) kuvernööri, sanoi: "Kaksi täyttä päivää ostajan/myyjän tapaamisten torstaina 9. kesäkuuta ja perjantaina 10. kesäkuuta odotetaan johtavan 8,000 1.29 yritystapaamiseen ja synnyttävän jonkin verran XNUMX miljardia bahtia Thaimaan taloudelle.

Tilaisuuden aikana tehtyjen ostajien ja myyjien haastattelun mukaan he ovat nähneet maailmanlaajuisen matkailualan nopean elpymisen ja matkailukysynnän tasaisesti kasvaneen, ja odottivat matkavarausten jatkuvan tämän vuoden viimeiseltä neljännekseltä vuoden 2023 ensimmäiselle neljännekselle.

Ostajat ja myyjät ilmaisivat näkemyksensä siitä, että fyysinen messu on edelleen säilyttänyt merkityksensä loistavana tapana rakentaa henkilökohtaista luottamusta, luoda uusia verkostoja sekä ylläpitää suhteita liikekumppaneiden kanssa.

Ensimmäistä kertaa vuonna 2001 pidetty TTM+ on saavuttanut ansaitun maineen vierailijoiden lähteillä ympäri maailmaa ja itse Thaimaan matkailualalla "pakollisena" tapahtumana. TTM+, joka pidettiin enimmäkseen Bangkokissa joka vuosi sen julkaisun jälkeen, siirrettiin Chiang Maihin vuosina 2016–17, Pattayaan 2018–19 ja sitten Phuketiin vuonna 2022 osana maakuntakohteiden edistämisstrategiaa.

TTM+ 2022 jatkoi jälleen perinnettä tarjota myyjille ja ostajille arvokas alusta tavata nykyisiä ja potentiaalisia liikekumppaneita ja vahvistaa suhteita maailmanlaajuisiin matkailuasiantuntijoihin ja päätöksentekijöihin.

Koska TTM+ järjestettiin ensimmäistä kertaa Phuketissa sitten viimeksi Pattayalla vuonna 2019, 277 ostajaa 42 maasta ja kansainvälisestä mediasta pääsivät myös näkemään monia uusia matkailutuotteita, palveluita ja nähtävyyksiä, jotka ovat nousseet esiin vuonna XNUMX. Phuket ja muu Thaimaa pandemian jälkeistä aikaa sekä valtakunnan valmiutta toivottaa kansainväliset matkailijat tervetulleiksi uuteen-normaaliin.

Lauantaina 11. kesäkuuta joidenkin ostajien ja median on määrä osallistua tapahtuman jälkeisille kiertomatkoille, joissa on kolme reittiä, jotka on räätälöity esittelemään "Amazing New Chapter" -matkailuelämyksiä Phuketissa, Krabissa, Phang-ngassa, Ko Samuissa, ja Ko Pha-ngan sekä Bangkokin kulttuuri- ja gastronomiaherkut.

"Experience the New Chapter of Bangkok" -ohjelma korostaa Thaimaan pääkaupungin kuuluisia ja nousevia nähtävyyksiä, mukaan lukien Grand Palace ja jokirantayhteisöt, hyvinvointielämyksiä, Michelin-tähdellä palkittuja ravintoloita, tuk-tuk-ajeluja ja illallisristeilyjä.

"Defining Your Thainess" -reitti sisältää Phuketin, Phang-ngan ja Krabin luonnonkauneuden, kutsuvan viehätyksen ja kuuluisan trooppisen saaren tunnelman. Joihinkin aktiviteetteihin kuuluu yhteisöllinen matkailu, paikallinen kalastus ja ruoanlaittokurssi.

"Authentic Artisan Retreats" -kiertue yhdistää Phuketin Ko Samuihin ja Ko Pha-nganiin. Joihinkin aktiviteetteihin kuuluu kylpyläkokemus, saarikierrokset sekä jooga- ja Muay Thai -tunnit.

Ensi vuoden TTM+ on tarkoitus järjestää Bangkokissa 31. toukokuuta - 2. kesäkuuta 2023.

Lisätietoja TTM+ 2023:sta, mukaan lukien ostajan ja myyjän rekisteröintivaatimukset, on osoitteessa www.thailandtravelmartplus.com tai sähköpostilla [sähköposti suojattu].

Thaimaan matkailualan viimeisimmät uutiset ja päivitykset ovat osoitteessa www.tatnews.org.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/