Phuketin viranomaiset tarkastavat karaokepaikat Thalangissa Covid-19-protokollien varalta

Thalang, Phuket -

  Phuketin viranomaiset tarkastivat karaokepaikat Thalangin alueella viime yönä (9. kesäkuuta) sen jälkeen, kun ne ovat laillisesti saaneet auki keskiyöhön asti.

Tarkastusta klo 10 seitsemällä karaokepaikalla Thalangin alueella johti Thalangin hallintopäällikkö Panjapong Boonjan ja muut vapaaehtoiset.

Phuket Kuvernööri toukokuussa 31st, 2022 julkaisi uusia Covid-19:aan liittyviä tilauksia, jotka antavat viihdepaikat avata virallisesti keskiyöhön asti 1. kesäkuuta alkaenst, 2022.

Mr. Panjapong kertoi Phuket Expressille: "Tarkastuksen tarkoituksena oli varmistaa, että nämä karaokepaikat ovat noudattaneet kuvernöörin määräyksiä ja kansanterveysmittauksia."

"Esimerkiksi kaikkien työntekijöiden on saatava vähintään kaksi annosta Covid-19-rokotteita, viihdealan toimijoiden on tarkistettava, ovatko heidän asiakkaat rokotettuja, eivät huumeiden käyttöä, ihmiskauppaa, laittomia siirtotyöläisiä ja alkoholia saa myydä vain keskiyöhön asti", herra Panjapong selitti.

”Yleinen vaatimustenmukaisuus on kuitenkin hyvä. Suurin osa heistä on seurannut kansanterveysmittauksia”, Panjapong lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.