Thaimaan kansallinen Covid-19-keskus harkitsee maskivaltuutuksen peruuttamista ja viihdepaikkojen aukioloaikojen pidentämistä ensi viikolla

KUVA: Thairath

Bangkok -

  Bangkokin Metropolitan Administration (BMA) on alun perin esittänyt Covid-19-tilanteen hallinnan (CCSA) keskukselle maskin toimeksiannon peruuttamista koskevan ehdotuksen. Ehdotusta käsitellään yhtiökokouksessa ensi viikolla 17. kesäkuuta, CCSA:n johtaja Suphot Malaniyom kertoi lehdistölle tänään 10. kesäkuuta.

Kenraali Suphot sanoi, että BMA ja siihen liittyvät valtion virastot keskustelevat maskien poistamisen mahdollisuuksista pääkaupungissa ottaen huomioon pääasiassa määräykset, vaatimukset ja ihmisten turvallisuuden. Terveysministeriön tehtävänä oli harkita ja päättää yksityiskohdista ennen kuin se ehdottaa CCSA:n komitealle ensi viikon yleiskokouksessa. On epäselvää, koskisiko mikään ehdotus maskien nostamisesta, joka on tällä hetkellä sääntö Thaimaan kaikilla julkisilla alueilla, vain Bangkokia vai ulotettaisiinko se muille alueille.

TPN huomauttaa, että ehdotus maskin mandaattien poistamisesta tuli vasta pian kansanterveysministeri Anutin Charnvirakulin jälkeen. totesi, että tilausta tai ilmoitusta ei tehdä, pitäen sen parempana luonnollisena prosessina. Monet liike-elämän ja matkailun tarjoajat ovat kuitenkin suosineet selkeitä ohjeita mahdollisten ongelmien välttämiseksi.

Lisäksi kokouksessa käsitellään viihdepaikkojen aukioloaikojen pidentämistä keskiyöstä klo 2:00:een. koska alustavan tilanteen arvioinnin uudelleen avaamisen jälkeen pidettiin hyvällä tasolla. Tämä koskisi todennäköisesti myös muita matkailu- ja viihdealueita, kuten Pattaya ja Phuket.

Suphotin mukaan CCSA harkitsee myös värivyöhykemuutoksia sekä rajatarkastuspisteiden uudelleen avaamista monilla alueilla rajan varrella.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme, jonka omistaa myös TPN-media, The Pattaya News, täällä.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/