74-vuotias kuljettaja kuoli kuorma-autonsa pudotessa mäeltä Chalongissa

Chalong -

  74-vuotias kuljettaja on julistettu kuolleeksi, kun hänen kuorma-autonsa kaatui mäeltä Chalongin osa-alueella tänä aamuna (10. kesäkuuta)th).

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta tänä aamuna Soi Nakokissa, Chalongin osa-alueella, Mueang Phuketin alueella.

Pelastuslaitokset ja Phuket Express -tiimi saapuivat paikalle löytääkseen kaatuneen kuorma-auton alas jyrkästä mäestä tiheästä metsästä lähellä Soi Nakokia.

Thaimaalainen kuljettaja, joka myöhemmin tunnistettiin Mr. Deen Jaruekiksi, 74, löydettiin 20 metrin päästä kuorma-autosta, ja se lensi autosta onnettomuuden aikana. Pelastuslaitos totesi hänet kuolleeksi onnettomuuspaikalla. Tässä vaiheessa Mueang Phuketin poliisi uskoo, että Jaruekin kuljettama kuorma-auto, joka kantoi hiekkasäkkejä, menetti hallinnan tullessaan alas mäkeä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.