Phuketissa vietetään "World Ocean Day" -päivää Patong Beachillä

Patong, Phuket -

Maailman meripäivän tapahtuma eilen (8th) pidettiin Patong Beachillä Phuketissa kannustamaan ihmisiä vähentämään meriroskaa ja pitämään huolta ympäröivästä maailmasta.

Tilaisuuden avasivat virallisesti luonnonvara- ja ympäristöministeri Varawut Silpa-archa ja Phuketin kuvernööri Narong Woonciew. Tapahtumaan osallistui edustajia yli 30 maasta.

Varawut totesi Maailman valtameripäivässä: "Tämän vuoden tapahtuma on "elvytys: kollektiivinen toiminta valtameren puolesta" -konseptin alla, mikä tarkoittaa valtameren ennallistamista huolehtimalla ympäristöstä ja ratkaisemalla yhdessä merkittäviä meriroskaongelmia.

”Phuketin luonnonvarat ovat tärkeitä tulonlähteenä ja maakunnan ihmisten auttamiseksi houkuttelemalla saarelle turisteja. Meidän on siis oltava enemmän huolissaan ympäristöstä kokonaisuudessaan riippumatta siitä, olemmeko turisteja, asukkaita vai entisiä. Herra Varawut totesi.

Maailman valtameripäivän kunniaksi Patong Beachille vapautettiin myös useita merikilpikonnia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.