Esittelyssä: Yhteenveto kannabis- ja hamppuviljelmien laillistamisesta Thaimaassa, joka alkaa virallisesti tänään

KUVA: Manager Online

Kansallinen -

Tästä päivästä kesäkuun 9. päivästä alkaen kannabis- ja hamppuviljelmät laillistetaan Thaimaassa sekä kasvien dekriminalisointi ja aiempien kannabikseen liittyvien rikollisten vapauttaminen. Pattaya News/TPN Media haluaa tehdä yhteenvedon laillistamisen matkasta vuoden alussa.

Helmikuussa 2022, Royal Gazette ilmoitti alle 0.2 % THC:tä (tetrahydrokannabinolia) sisältävien kannabiksen ja hampun osien poistamisesta luokan 5 huumausaineiden luettelosta, tulee voimaan kesäkuussa. Tarkoituksena on myöntää kotimaista kannabista ja hamppua lääkinnällisiin ja terveystarkoituksiin kotitalouksien tasolla sekä kaupallisiin tarkoituksiin tavaroiden ja tuotteiden tuotantoon kotimaan talouden ja matkailun elvyttämiseksi.

FDA:n apulaispääsihteeri Withit Saritsadeechaikulin mukaan kannabiksen siementen, hampun ja muiden kasvin osien, kuten kukintojen, lehtien, oksien ja varsien, maahantuonti on myös voimakkaasti laitonta kasvinjalostuslain BE 2518 ja kasvikaranteenilain nojalla. BE 2507.

Lyhyesti sanottuna laki sallii vain suurimman osan vähän THC:tä sisältävistä kasveista laillistaa kotiviljelyyn tästä päivästä eteenpäin. Korkeasti THC:tä sisältävät uutteet ja kasvituonnit ovat edelleen huumausainelain luettelossa ja ovat laittomia.

Niiden, jotka haluavat istuttaa ne kotiin, tulee rekisteröityä "Plook Ganja" -sovelluksen tai verkkosivuston kautta http://plookganja.fda.moph.go.thkolmessa nopeassa vaiheessa: Rekisteröidy henkilötiedoilla, täytä istuttajien tavoitteet ja vastaanota sähköiset rekisteröintiasiakirjat.

Ei vain kasvien laillistaminen, mutta tuhansia kannabiksen väärinkäytöstä tuomittuja vankeja vapautetaan myös torstaina sen jälkeen, kun luettelosta poistamista koskeva laki tulee voimaan,Oikeustuomioistuimen tiedottaja Sorawit Limparangsee totesi aiemmin.

Myös rahanpesulain nojalla rikoksentekijöiltä takavarikoidut rahat palautetaan omistajilleen, ja omistajat voivat vaatia tonneja takavarikoitua kannabista, joka odottaa tuhoa.

FDA ilmoitti tänä aamuna, että "Plook Ganja" -sovellus on ladattu yli 50,000 100,000 kertaa ja kotiviljelyt on rekisteröity yli XNUMX XNUMX nimellä sen ensimmäisenä julkaisupäivänä.

Korkean THC:n sisältävän marihuanan virkistyskäyttö tupakointiin on edelleen laitonta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.