PÄIVITYS: Kolmen ulkomaalaisen väitetään olevan sekaantunut venäläiseen naiseen, joka kaatui kuoliaaksi asunnosta Patongissa Phuketin tuomioistuimessa

Patong, Phuket -

Kolme ulkomaalaista, joiden epäillään osallistuneen tapaukseen, jossa venäläinen nainen putosi kuoliaaksi asunnosta Patongissa viime viikolla, on nyt pidätettynä Phuketin provinssin tuomioistuimessa.

Ensin edellinen tarinamme:

Pidätysmääräys on määrä antaa kolmelle ulkomaalaiselle, jotka olivat osallisena tapahtumassa, jossa venäläinen nainen putosi kuoliaaksi asunnosta Patongissa viime viikolla.

Nyt meidän päivitys:

Alueen 8 poliisin komentaja everstiluutnantti Amphon Buarabphon kertoi Phuket Expressille tänään (8. kesäkuuta)th), "Phuketin provinssin tuomioistuin on antanut pidätysmääräyksen niille kolmelle ulkomaalaiselle, joiden kerrotaan olleen osallisena tapahtumassa."

"Tässä vaiheessa heitä syytetään "piimittomuudesta, joka aiheuttaa toisen ihmisen kuoleman". He ovat nyt vangittuna Phuketin maakunnan tuomioistuimessa." Everstiluutnantti Amphon Buarabphon totesi.

"Jatkamme kuitenkin tutkintaa selvittääksemme, onko muita todistajia, jotka olisivat saaneet nähdä tai olla osallisena tapahtumassa. Emme ole vielä lopettaneet tapausta." Everstiluutnantti Amphon Buarabphon totesi.

Alueen 8 poliisi ei paljastanut meneillään olevaan tutkintaan vedoten kolmen ulkomaalaisen väitetyn osallisuuden tarkkoja yksityiskohtia, joita on pidetty vangittuna tapauksen jälkeen vähäisen huumeiden hallussapidon syytteen vuoksi pienestä määrästä korkea-THC-pitoista marihuanaa. .

Kolme epäiltyä, jotka on tunnistettu neiti NATALIA KOSENKOVA, 35, Venäjän kansalainen, SMITH JAMAAL ANTWAUN, 38, Yhdysvaltain kansalainen ja AHMED RADI MUSTAFA ALATOOM, 28, Jordanian kansalainen. Phuketin poliisin useiden aikaisempien raporttien mukaan he eivät ole olleet yhteistyössä poliisin kanssa tutkinnan aikana.

Tapausta ovat myös piirittäneet verkkohuhut ja spekulaatiot, jotka johtivat siihen, että näkyvät poliisin tiedottajat pyysivät yleisöä seuraamaan vain virallisia uutisia, kuten kerroimme äskettäin TÄÄLLÄ.

Kuolleelle naiselle tehtiin ruumiinavaus mutta poliisi piti ainakin väliaikaisesti koko raportinviitaten jälleen meneillään olevaan tutkintaan ja oikeudenkäyntiin kolmen epäillyn kanssa, joista yhden väitettiin yrittäneen paeta maasta ja hänet pidätettiin kansainvälisellä lentokentällä Phuketin poliisin mukaan.

Tapaus kiehtoo edelleen yleisöä ja siitä keskustellaan paljon sosiaalisessa mediassa. TPN-media toimittaa lisää päivityksiä, kun tapauksen parissa työskentelevät Phuketin ja alueen 8 poliisit julkaisevat ne. Kolme epäiltyä eivät ole julkaisseet julkisia lausuntoja, ja heidän kerrotaan pyytäneen apua suurlähetystöillään ja oikeudellista neuvontaa saadakseen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.