PÄIVITYS: Phuketin sairaala pitää lehdistötilaisuuden vastasyntyneestä vauvasta, jonka kerrottiin murtuneen käsivarrensa ollessa heidän hoidossaan

Phuket -

Vachira Phuket -sairaala on tänään (8. kesäkuuta) paljastanut mahdollisuuden, että Thaimaan median viraaliseen tarinaan osallistunut kahden viikon ikäinen vauva on murtanut kätensä.

Ensin edellinen tarinamme:

30-vuotias äiti on tehnyt ilmoituksen poliisille sen jälkeen, kun Phuket Townin sairaala ilmoitti hänelle myöhemmin, että hänen kahden viikon ikäisen tyttärensä väitetään murtuneen käsivarresta.

Nyt meidän päivityssöi:

Lehdistötilaisuus pidettiin Vachira Phuket Hospitalissa Phuket Townissa tänä aamuna (8. kesäkuutath) ja sitä johtivat Vachira Phuket -sairaalan johtaja, lääkäri Weerasak Lorthongkam ja tytön vanhemmat.

Vanhemmat olivat aiemmin pyytäneet nähdäkseen CCTV:n kuvamateriaalia, kun tyttöä hoidettiin sairaalassa. Tohtori Weerasak totesi kuitenkin, että tietystä tapahtumasta ei ole kirjaa, koska CCTV-kamerat eivät tallenna koko ajan. Niitä käytetään reaaliaikaisiin toimiin vain Covid-19-pandemian aikana.

Lääkäri Weerasak sanoi: "Vauva oli normaalissa tilassa syntymänsä jälkeen. Klo 9 00. kesäkuutath, lääkintähenkilöstö punnittiin vauvan vaakalaitteella. Vauva pystyi liikuttamaan käsiään ja jalkojaan tässä vaiheessa."

”Kello 10 samana päivänä työntekijät tarkistivat vauvan hapen ja pulssin. Vauva potki ja väänteli. Vauva peitettiin yhdellä kangaskääreellä (joka kietoi hänen kätensä, vartalonsa ja jalkojaan).

Aamulla kesäkuun 7th, henkilökunta havaitsi, että vauva ei liikuttanut vasenta käsiään. Hänen käsivarresta ei löytynyt mustelmia tai haavoja. Hänet otettiin röntgenkuvassa ennen kuin hänen todettiin murtuneen vasen käsi.

"Tässä vaiheessa uskomme, että vauva oli murtanut kätensä peiton jälkeen 5. kesäkuutath. Jatkamme kuitenkin edelleen muiden mahdollisuuksien tutkimista samalla kun tarjoamme vauvalle parasta hoitoa. Tohtori Weerasak päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.