Kolmivuotias kuoli, kun äitipuoli ja isä pahoinpitelivät häntä Chalongissa

Chalong -

Kolmivuotias tyttö kuoli sen jälkeen, kun hänen äitipuolensa ja isänsä väitettiin hyökänneen hänen kimppuunsa Chalongissa.

Uutinen paljastettiin lehdistölle tänään (8. kesäkuuta). Alueen 8 poliisin komentaja everstiluutnantti Amphon Buarabphon kertoi Phuket Expressille: "Chalongin poliisille ilmoitettiin Chalongin sairaalasta sunnuntaina (5. kesäkuuta) 2022, että kolmivuotias tyttö on julistettu kuolleeksi."

"Hänen isänsä, herra Wanwichai Teanhom, 28, kertoi poliisille, että hänen tyttärensä oksensi ja jännittyi. Hän vei hänet sairaalaan sunnuntaina (5. kesäkuuta), mutta hän kuoli traagisesti. Ruumiinavaus suoritettiin, ja hänen kasvoiltaan ja ruumiistaan ​​löydettiin yhteensä 23 mustelmaa, jotka kuolinsyyntutkijan mukaan johtuivat kiinteistä esineistä ja tylsästä traumaattisesta vaikutuksesta noin XNUMX-XNUMX viikkoa ennen kuin hänet julistettiin kuolleeksi. Tytön kuolinsyy oli vatsan sisäinen verenvuoto sen jälkeen, kun hänen suolistaan ​​tuli mustelmia, everstiluutnantti Amphon selitti.

"Chalongin poliisi jatkoi tutkintaa. Poliisi on vahvistanut, että hänen äitipuoli Wanwilai Saneang, 28, ja hänen isänsä Wichai Teanhom, 28, pahoinpitelivät kolmivuotiasta, everstiluutnantti Amphon lisäsi.

"Eilen (7. kesäkuuta) Phuketin maakunnan tuomioistuin on antanut pidätysmääräyksen molemmista. Heitä syytetään toisen henkilön pahoinpitelystä kuoliaaksi, kun taas Wanwilaita syytetään muiden pahoinpitelystä mielen ja ruumiinvamman aiheuttamisesta. Chalongin poliisi pidätti heidät tänään (8. kesäkuuta), everstiluutnantti Amphon huomautti.

Epäillyt eivät olleet heti antaneet julkista lausuntoa pidätyksensä jälkeen, eikä ollut tiedossa, olivatko he turvanneet asianajajan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.