Entinen Thaimaan poliisipäällikkö "Joe Ferrari" tuomittiin kuolemantuomioon, muutettiin elinkautiseen huumeepäillyn murhasta Nakhon Sawanissa

Bangkok -

  Entinen poliisipäällikkö Thitisan "Joe Ferrari" Utthanaphone tuomittiin kuolemaan ja muutettiin myöhemmin henkiin, koska hän murhasi pidätettynä olevan huumeepäillyn tukahduttamalla hänet muovipussilla Nakhon Sawanin poliisissa viime vuoden elokuussa.

Korruptio- ja väärinkäytösasioiden keskusrikostuomioistuin on keskiviikkona 8. kesäkuuta tuominnut entisen johtajan (päällikön) ja syytetyt nro 1, 2, 3, 4, 5 ja 7 kuolemanrangaistukseen murhasta. Tuomiot kuitenkin muutettiin elinkautiseksi vankeusrangaistukseksi uhrin perheelle aiheutuneiden vahingonkorvausten maksamiseksi. 6. vastaaja tuomittiin rikoslain 157 §:n nojalla virkavirheestä viideksi vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi vankeuteen.

KUVA: INN News

5. elokuuta 2021 entinen poliisipäällikkö ja hänen seuraajansa jäivät kiinni vuotaneesta kuvamateriaalista, joka vaikutti peittäneen epäillyn pään muovipussilla poliisitoimistossa samalla lyömällä häntä. Uhri julistettiin myöhemmin kuolleeksi.

Heitä kaikkia vastaan ​​nostettiin syytteet neljällä syytteellä, mukaan lukien:

– Virkamiehenä oleminen, joka yhdessä rikkoo tai laiminlyö tehtäviensä suorittamisen aiheuttaakseen vahinkoa henkilöille.

– Olla valtion virkamies, joka käyttää valtaansa väärin asemassaan laittoman velvollisuuden vuoksi aiheuttaakseen vahinkoa henkilöille.

– Tappaa yhdessä muita kiduttamalla tai julmuudella

– Liittyminen 5 hengen tai useamman henkilön ryhmään pakottaakseen muita tekemään mitään tai olemaan tekemättä mitään tai antautumaan aiheuttamalla pelkoa pakotetun hengen, ruumiin, vapauden, maineen tai omaisuuden suhteen tai käyttämällä väkivaltaa pakotettuun asti hänen on suoritettava syytetty teko tai antauduttava.

Ferrari Joe oli aiemmin kiistänyt syytteet. josta voit lukea lisää täältä.

Tämän tapauksen alkuperäinen tarina ja tausta löytyy TÄÄLTÄ.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/