Thaimaan pääministeri esittelee strategioita Thaimaan matkailukongressissa 2022 Phuketissa

Phuket -

Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O'Cha eilen (6th) johti Thailand Tourism Congress 2022 -tapahtuman avajaisia ​​Beyond Resort Katassa Phuketissa.

PM Prayutiin liittyi Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn, Phuketin kuvernööri Narong Woonciew ja muut asiaankuuluvat virkamiehet.

Pääministeri Prayut piti avauspuheen seuraavasti: ”Ensinnäkin Phuket Sandbox -projekti oli menestys, josta tuli malli muille maille matkailun ja talouden edistämisessä. Olemme käyneet läpi vaikeita aikoja osana Covid-19-pandemiaa viimeisen kahden vuoden aikana. Kriisi on kuitenkin osoittanut, että olemme riippuvaisia ​​matkailun kehityksestä ja eteenpäin viemisestä. Olen varma, että Thaimaan matkailusta tulee lähitulevaisuudessa takaisin maailman johtava nähtävyys.

"Thain hallitus yrittää myös tukea uusia matkailutyylejä, kuten luonnonsuojelumatkailua ja paikallista kotimaanmatkailua. Paikallista taloutta ja pitkäjänteistä matkailua kehitetään samalla kun ympäristöä suojellaan. Maailman matkailun tulevaisuus on muuttunut nopeasti, on epävarma ja haastava. Matkailustrategiat on suunniteltava laadukkaalle matkailulle."

”'SMILES'n strategia on malliesimerkki kongressin aivoriihistä, kun Thaimaa on valmis olemaan tärkeä tasapainoinen ja kestävä matkailukohde. S – Kestävä kehitys, M – Työvoima , I – Osallistava talous, L – Lokalisointi, E – Ekosysteemit S – Sosiaalinen innovaatio.”

”Tämä on parasta aikaa tehdä yhteistyötä tulevaisuuden matkailun hyväksi. Hallitus on valmis ottamaan vastaan ​​aivoriihien ehdotuksia Thaimaan matkailun kehittämiseksi edelleen.

Phuket News huomauttaa, että jossain vaiheessa pääministeri riisui naamionsa puhuessaan ja sanoi, että oli aika siirtyä ohi Covid-aikakauden, joka sai jyrkät aplodit. Maskivaltuutukset ovat tällä hetkellä valtakunnallisia, vaikka Covid-19-tilannehallinnon keskuksen on määrä tarkistaa ne myöhemmin tässä kuussa.

Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O'Cha saapui Phuketiin eilen (6th). Hän vieraili ensin Phuttha Mongkol Nimit -koulussa ja antoi koulutusehdotuksia sekä MOU:n (Memorandum of Understanding) kumppanuuskoulun allekirjoittamisesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.