30-vuotias äiti teki ilmoituksen poliisille sen jälkeen, kun Phuketin sairaala ilmoitti hänelle, että hänen vastasyntyneen vauvansa väitetään murtuneen salaperäisesti heidän hoidossaan.

Phuket -

30-vuotias äiti on tehnyt ilmoituksen poliisille sen jälkeen, kun Phuket Townin sairaala ilmoitti hänelle myöhemmin, että hänen kahden viikon ikäisen tyttärensä väitetään murtuneen käsivarresta.

Tänään (7th) Opettaja Aujchara Jantararat, 30, meni Phuketin kaupungin poliisiasemalle ja teki ilmoituksen poliisille.

Hän kertoi poliisille: "Viime kuussa 23. toukokuutard Synnytin suuressa sairaalassa Phuket Townissa.

Phuket Express on salannut sairaalan nimen odottaessaan poliisin lisätutkintaa.

"Lääkäri, jonka nimeä myös salattiin, sanoi, että tyttövauva oli tukehtunut lapsiveteen ja hänen piti tehdä keuhkojen röntgen. Vauva oli hoidossa sairaalassa, kun pääsin pois sairaalasta. Sain käydä vauvan luona kerran viikossa.”

"Toukokuun 31st, Menin sairaalaan tapaamaan vauvaani, vauva oli terve, mutta vauvan oli lääkäreiden mukaan jatkettava hoitoa sairaalassa.

"Eilen (6th), kävin jälleen vauvan luona, ja hoitaja ilmoitti minulle, että vauvallani oli murtunut käsi. Olin järkyttynyt. Yritin kysyä heiltä, ​​kuinka se tapahtui. He kertoivat minulle, että heidän piti selvittää vamman syy ennen kuin he pystyivät kertomaan mitään yksityiskohtia.

"Tein ilmoituksen poliisille, koska haluan sairaalan selvittävän tämän vamman ja mitä he tekevät seuraavaksi." Aujchara päätti.

Lehdistöaikaan mennessä sairaala ei ollut antanut julkista lausuntoa ja tilanteesta keskusteltiin voimakkaasti Thaimaan sosiaalisessa mediassa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.