PÄIVITYS: Pidätysmääräys annetaan kolmelle henkilölle, jotka osallistuivat tapahtumaan, jossa venäläinen nainen kaatui kuoliaaksi Patongissa

Patong -

  Pidätysmääräys on määrä antaa kolmesta henkilöstä, jotka olivat osallisena tapahtumassa, jossa venäläinen nainen putosi kuoliaaksi asunnosta Patongissa viime viikolla.

Ensin edellinen tarinamme:

Thaimaan kuninkaallisen poliisin apulaispoliisin tiedottaja pyytää yleisöä seuraamaan virallisten lähteiden päivityksiä vain venäläisestä naisesta, joka kaatui kuoliaaksi asunnosta Patongissa viime viikolla.

Nyt meidän päivityksemme:

Thaimaan kuninkaallisen poliisin apulaispoliisin tiedottaja eversti Kritsana Pattanacharoen tänään (6. kesäkuuta)th) totesi thaimaalaiselle lehdistölle: "Kuolinsyy ruumiinavaustuloksesta on päätetty. Poliisi on tutkinut koko tilanteen hänen kuolinsyytensä suhteen niillä olevilla todisteilla."

Phuket Express totesi, että poliisi ei ole paljastanut kuolinsyytä ja että asiaankuuluvat viranomaiset kieltäytyivät kommentoimasta sitä vedoten siihen, että ensin oli noudatettava lisätoimia.

"Poliisi pystyy nyt tunnistamaan kuolinsyyn ja todisteiden perusteella tarkalleen, mitä tapahtui ja kuka oli osallisena", eversti Kritsana lisäsi, mutta ei jakanut tietoja lehdistölle tällä hetkellä.

"On odotettavissa, että huomenna (7. kesäkuutath) poliisi voi esittää pidätysmääräyspyynnön kolmelle henkilölle (kaksi miestä ja nainen) jatkotoimia varten”, eversti Kritsana sanoi.

Kolmea henkilöä ei nimetty erikseen, mutta heillä on todennäköisesti kolme ulkomaalaista, jotka olivat paikalla uhrin kuolinhetkellä joka on tällä hetkellä pidätettynä huumeisiin liittyvistä syytteistä pienestä marihuanamäärästä, joka löydettiin asunnosta, jossa uhri kaatui kuoliaaksi. Thaimaan kuninkaallinen poliisi on jatkuvasti sanonut, että kaikki kolme epäiltyä eivät olleet yhteistyöhaluisia, ja kieltäytyi vastaamasta kysymyksiin venäläisen naisen tapahtumista.

Jos nämä kolme henkilöä ovat samat, jotka nimetään pidätysmääräyksessä, tämä olisi askel mahdollisten lisäsyytteiden nostamiseen, vaikka poliisi ei tässä vaiheessa paljasta, mitä syytteet olivat.

TPN-media toimittaa lisää päivityksiä Thaimaan kuninkaallisen poliisin toimittamana.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.