Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: Bangla Road takaisin henkiin, pääministeri Prayut vierailulla Phuketissa, maskin mandaattiflip flopping ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 30. toukokuuta 2022 sunnuntaihin 5. kesäkuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Patongin Bangla Road oli jälleen täynnä turisteja Patongin viranomaisten mukaan, kun viihdepaikat avattiin laillisesti 1. kesäkuutast, 2022 sen jälkeen, kun se on ollut suljettuna huhtikuusta 2021 lähtien ja muutettu aiemmin muunnetuiksi ravintoloksi.                                                                                                   Patong Entertainment Business Associationin puheenjohtaja Weerawit Krueasombat kertoi The Phuket Expressille: "Olemme edelleen huolissamme sulkemisajoista ja haluamme, että ne siirretään keskiyöstä vähintään kello 2:een, mieluiten neljään."

Phuketin kuvernööri 31. toukokuutast, 2022 julkaisi uusia Covid-19:aan liittyviä tilauksia, jotka antavat viihdepaikat virallisesti avoinna keskiyöhön asti 1 alkaen.

2. Thaimaan pääministeri kenraali Prayut Chan-o-cha vierailee Phuketissa tänään 6th, 2022 Thaimaan matkailukongressille 2022.

Phuket isännöi toista suurta matkailutapahtumaa tässä kuussa 6. kesäkuuta alkaenth kesäkuuhun 8th, 2022.

Klo 2–45 Prayut johtaa Thailand Tourism Congress 4 -tapahtuman avajaisia ​​Beyond Resort Katassa.

3. Phuketin kuvernööri on 2. kesäkuuta 2022 peruuttanut määräyksen, joka sallii maskien rento ulkokäytön rannoilla ja puistoissa, ja vaati, että maskeja PITÄÄ käyttää kaikissa julkisissa tiloissa, vaikka se olisikin erillään muista ihmisistä.

Poikkeus edellisessä määräyksessä, jossa todettiin "Rannoista, yleisistä puistoista ja urheilustadioneista kahden metrin etäisyydellä muista." on poistettu.

Aiemmin Phuketin kuvernööri 31. toukokuutast antoi määräyksen nykyisestä kasvomaskitoimeksiannosta.

4. Ruumiinavaus tehdään Patongissa 31. toukokuuta asunnosta pudonneen venäläisen naisen kuolinsyyn selvittämiseksi.st.

Phuketin maakunnan poliisin komentaja kenraalimajuri Sermphan Sirikong kertoi The Phuket Expressille: "Olemme yrittäneet kuulustella kolmea muuta ulkomaalaista, mutta he eivät tehneet hyvää yhteistyötä. Meidän on odotettava ruumiinavaustulosta todisteena paikan päällä, jotta voimme päätellä, mitä venäläiselle naiselle tapahtui.

Thaimaan kuninkaallisen poliisin apulaispoliisin tiedottaja pyytää yleisöä seuraamaan virallisten lähteiden päivityksiä vain venäläisestä naisesta, joka kaatui kuoliaaksi asunnosta Patongissa viime viikolla.

5. Thaimaan matkailuviranomaisella (TAT) on ilo ilmoittaa, että tämän vuoden Thaimaan johtava B2B-matkailualan show, Thailand Travel Mart Plus (TTM+) 2022, järjestetään kauniilla Phuketin saarella 8.-10.

TTM+ 2022 järjestetään upeassa paikassa Angsana Laguna Phuketin rantalomakohteessa, joka sijaitsee maailmankuulussa integroidussa Laguna Phuket -lomakohteessa. 

6. Huumeepäilty, jonka väitetään yrittäneen paeta Rawain lainvalvontaviranomaisilta, pidätettiin kahdella metamfetamiinipillereillä sen jälkeen, kun poliisi ampui yhden epäillyn ajoneuvon renkaista vilkkaalla tiellä Rawain osa-alueella Mueang Phuketin alueella perjantai-iltapäivänä (3. kesäkuuta).rd).

  Onneksi kukaan ei loukkaantunut.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.