Miehen ruumis, jonka aalto pyyhkäisi pois kalastaessaan kivillä rannalla Thalangista

Thalang –

  47-vuotias mies löydettiin kuolleena, kun aalto pyyhkäisi hänet merelle kalastaessaan lähellä rantaa Thalangissa eilen (5. kesäkuuta)th) ja löydettiin tänään (6. kesäkuutath).

Pelastussukeltajille ilmoitettiin tapauksesta kello 3 eilen 00. kesäkuuta Banana Beachillä Baan Layanissa, Cherng Talayn osa-alueella.

He saapuivat paikalle löytääkseen naisen, joka itki valtavan kiven luota. Myanmarin nainen, jonka nimeä ei julkistettu lehdistölle, kertoi pelastussukeltajalle, että hänen poikaystävänsä Sakkarin Bulan, 47, oli kalastanut massiivisella kivellä.

Hän istui siellä katsomassa häntä, kun yhtäkkiä suuri aalto pyyhkäisi hänet mereen. Hän tarttui välittömästi hänen käteensä ja yritti vetää häntä ylös, mutta hän kaatui. Suuri aalto pyyhkäisi hänet jälleen pois ennen kuin hän katosi mereen. Haku aloitettiin eilen kello 3 jälkeen klo 30 asti. Etsinnät keskeytettiin voimakkaiden aaltojen ja yön tulon vuoksi.

Pelastuskuljettajat lähtivät jälleen merelle tänä aamuna (6.) kahdella veneellä ja vesiskootterilla etsimässä eri suuria kivimuodostelmia. Klo 12 Sakkarinin ruumis löydettiin useiden massiivisten kivien välistä 20 metrin päästä paikasta, jossa hänet viimeksi nähtiin.

Hänen ruumiinsa löydettiin merestä, mikä kesti yli kaksi tuntia. Myanmarin nainen on vahvistanut, että hän oli hänen poikaystävänsä, jonka aallot pyyhkäisivät pois. Hänen ruumiinsa vietiin paikalliseen sairaalaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.