PÄIVITYS: Thaimaan kuninkaallinen poliisi pyytää yleisöä seuraamaan virallisten lähteiden päivityksiä vain venäläisestä naisesta, joka kaatui kuoliaaksi Patongissa viime viikolla

Patong, Phuket, Thaimaa-

  Thaimaan kuninkaallisen poliisin apulaispoliisin tiedottaja pyytää yleisöä seuraamaan virallisten lähteiden päivityksiä vain venäläisestä naisesta, joka kaatui kuoliaaksi asunnosta Patongissa viime viikolla.

Lue lisää aiemmista tarinoistamme linkistä TÄSSÄ.

Eversti Kritsana Pattanacharoen perjantaina (3. kesäkuutard) totesi: "Tämä tapaus on edelleen tutkinnan alla. Emme ole sulkeneet pois mitään epäiltyä tapahtuman syytä, kuten onnettomuutta, murhaa tai muita laittomia asioita, jotka saattoivat olla mukana."

"Tapaukseen osallistuneet ihmiset (kolme ulkomaan kansalaista, jotka pidätettiin marihuanan hallussapidosta) eivät edelleenkään tee yhteistyötä lainvalvontaviranomaisten kanssa vastatakseen tapaukseen liittyviin kysymyksiin." Eversti Kritsana Pattanacharoen totesi.

"Haluamme varmistaa, että meillä olevat todisteet johtavat siihen, että selvitetään, mitä venäläiselle naiselle on tapahtunut. Lisäksi emme halua yleisön hämmentävän muita epäluotettavia uutisia ja huhuja, jotka olisivat saaneet vahingoittaa tapausta." Eversti Kritsana Pattanacharoen lisäsi.

"Joten seuraa näitä uutisia vain virallisista lähteistä." Eversti Kritsana Pattanacharoen päätti.

Phuket Express- ja TPN-mediat eivät raportoi huhuista ja spekulaatioista, TPN-media huomauttaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.