Pääministeri Prayut vierailee Phuketissa Thaimaan matkailukongressissa 2022

Phuket -

Thaimaan pääministeri kenraali Prayut Chan-o-cha vierailee Phuketissa 6. kesäkuutath, 2022 Thaimaan matkailukongressille 2022.

Valtioneuvoston PR-osasto vahvisti viime viikolla (3rd) raportissa pääministeri kenraali Prayutin aikataulu 6. kesäkuuta Phuketissa.

Klo 1 pääministerin on määrä saapua Phuketin kansainväliselle lentokentälle ennen kuin suuntaa Phuttha Mongkol Nimit -kouluun Mueang Phuketin alueella.

Klo 1–30 Prayut tarkastaa Phuttha Mongkol Nimit -koulun ja antaa koulutusehdotuksia sekä yhteistyösopimuksen allekirjoittamisen kumppanuuskoulusta.

Klo 2 hän lähtee koululta matkalla Beyond Resort Kataan Karonin osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Klo 2–45 Prayut johtaa Thailand Tourism Congress 4 -tapahtuman avajaisia ​​Beyond Resort Katassa.

Klo 4 Prayut lähtee Beyond Resort Katasta matkalla Phuketin kansainväliselle lentokentälle takaisin Bangkokiin.

Prayutilla ei ole suunnitelmia kiertää suuria matkailualueita, kuten Patong tai Phuketin vanhakaupunki.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.