Phuket järjestää toisen kala- ja äyriäisfestivaalin miniilmapalloilla Phuketin kaupungissa

Phuket -

  Tunnettu kala- ja äyriäisfestivaali Roi Rim Lay miniilmapalloineen järjestetään Phuket Townissa 10. kesäkuuta alkaen.th kesäkuuhun 12th, 2022.

Lehdistötilaisuus pidettiin viime viikolla (2nd) ja sitä johti Phuketin maakunnan hallintojärjestön (PPAO) presidentti Rewat Areerob.

Mr. Rewat sanoi konferenssissa: "Tapahtuman tarkoituksena on edistää Phuketin taloutta ja matkailua esittelemällä Phuketin nimiruokia, joissa on runsaasti tuoreita meren antimia."

"Tapahtuma järjestetään 10. kesäkuuta alkaenth kesäkuuhun 12th Saphan Hinissä Phuket Townissa."

"Tapahtumassa on yli 60 Phuketin omaa ruoka- ja kalakojua. Meillä on myös miniilmapalloja tapahtumassa klo 5 alkaen kolmen päivän tapahtuman aikana. Rewat lisätty.

"Tapahtumassa kuullaan kuuluisia thaimaalaisia ​​yhtyeitä, kuten Labanoon ja Patthalung Band." Rewa päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!----

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.