Phuketin poliisi pidätti huumeepäillyn ampumisen jälkeen renkaistaan ​​vilkkaalla tiellä Rawaissa – VIDEO

Rawai, Phuket -

  Huumeepäilty, jonka väitetään yrittäneen paeta Rawain lainvalvontaviranomaisilta, pidätettiin kahdella metamfetamiinipillereillä sen jälkeen, kun poliisi ampui yhden epäillyn ajoneuvon renkaista vilkkaalla tiellä Rawain osa-alueella Mueang Phuketin alueella perjantai-iltapäivänä (3. kesäkuuta).rd).

Chalongin poliisi ilmoitti, että Chalongin partiopoliisille ilmoitettiin kello 2 00. kesäkuuta, että huumeepäillyn auto lähti Thai Mai -yhteisöstä, joka on Chalongin lainvalvontaviranomaisten huumeiden salakuljetuksen "korkean riskin" pitämä alue.

Chalongin poliisi ajoi katumaasturia perässä ja pyysi kuljettajaa pysähtymään satunnaiseen tarkastukseen Sai Yuanin risteyksessä Wiset Roadilla. Kuljettaja kieltäytyi yhteistyöstä ja kiihtyi pohjoiseen Chalong Circlelle ennen kuin suuntasi Karonin osa-alueelle yrittäen suunnata Rawaihin.

Kun maastoauto saapui Rawai Tambolin terveyssairaalan eteen, poliisi esti katumaasturin pysäyttämällä muut ajoneuvot Wisettiellä. Punainen maastoauto yritti kuitenkin vielä paeta. Poliisi avasi tulen katumaasturin rengasta kohti, jolloin se löystyi eikä kyennyt pakoon.

Poliisi pidätti myöhemmin yhden maastoautossa epäillyn, joka oli Yossapan Anantapan, 25, Songkhlasta. Häneltä takavarikoitiin kaksi metamfetamiinipilleriä. Hänet vietiin Chalongin poliisiasemalle, ja hänelle tehtiin virtsaan perustuva huumetesti, jonka kerrottiin olevan positiivinen.

Häntä syytetään luokan 1 huumeen laittomasta hallussapidosta käyttöä varten, huolimattomasta ajamisesta ja ajamisesta huumeiden käytön aikana. Video pidätyksestä on alla

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.