Myanmarin mies kuoli sähköiskusta hotellin lähellä Patongissa

Patong -

Myanmarin siirtotyöläinen kuoli sähköiskusta hotellin takana Patongissa varhain perjantaiaamuna (3. kesäkuuta)rd).

Patongin poliisi ilmoitti, että heille ilmoitettiin tapauksesta kello 1 lähellä työleiriä Phra Metta Roadilla Patongissa.

Poliisi ja pelastustyöntekijät saapuivat paikalle löytääkseen miehen ruumiin, joka myöhemmin tunnistettiin herra PYAE PHYO AUNG, 24, Myanmarin kansalainen. Hänen ruumiinsa oli juuttunut rauta-aidan ja sähköpylvään väliin. Tapaus sattui suuren paikallisen hotellin takana, jonka nimeä viranomaiset salasivat lisätutkimuksia odotettaessa.

Pyaen ruumiista ei löytynyt merkkejä taistelusta tai fyysisestä kiistasta. Tässä vaiheessa poliisi uskoi, että kuollut mies kuoli sähköiskusta. Oli epäselvää, miksi Pyae oli kiivennyt tälle alueelle.

Työleirin talonmies Sathorn Jongbanjob kertoi The Phuket Expressille: "Minulla ei ole aavistustakaan, miksi Pyae kiipesi sähköpylväälle. Sain tietää vasta, kun hänen ystävänsä kertoi minulle nähneensä hänen ruumiinsa loukussa sillä alueella."

Pyaen ruumis vietiin kuitenkin paikalliseen sairaalaan tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.