Venäläinen nainen mursi jalkansa osuttuaan suureen puuhun uiessaan Kata Beachillä

Kata, Phuket-

Venäläinen nainen mursi jalkansa, kun hän osui suureen puuhun, jonka aallot huuhtoivat Kata Beachillä.

Katan hengenpelastajien päällikkö Winai Tanboon ilmoitti hätäkeskukseen tapahtuneesta kello 11 torstaina (30. kesäkuuta).nd) Kata Beachillä Karonin osa-alueella, Mueang Phuketin alueella.

He saapuivat paikalle löytääkseen venäläisen naisen, jonka nimi salattiin hänen pyynnöstään, makaamassa rannalla kovissa kivuissa. Ensiapuhenkilöstön ja hengenpelastajien mukaan hänen jalkansa oli murtunut. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan kiireelliseen lääkärinhoitoon.

Hengenpelastajat ovat varoittaneet uimareita olemaan tietoisia olosuhteista ennen kuin he laskeutuvat veteen Phuketissa tällä hetkellä, koska siellä on ollut vaikea sää.

Tämän viikonlopun jälkeen venäläisen naisen kerrotaan toipuvan vammoistaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.