Phuket isännöi Thaimaan matkailukongressia 2022 (TTC 2022)

Phuket -

  Phuket isännöi toista suurta matkailutapahtumaa tässä kuussa 6. kesäkuuta alkaenth kesäkuuhun 8th, 2022.

Phuketin apulaiskuvernööri Pichet Panapong kertoi The Phuket Expressille: "Isännöimme Thailand Tourism Congress 2022:n (TTC 2022) Beyond Resort Katassa 6. kesäkuuta alkaen.th kesäkuuhun 8th, 2022. Odotamme yli 400 vierasta yksityiseltä sektorilta ja yleisöltä.”

Phuket Tourist Associationin puheenjohtaja Bhummikitti Raktaengam lisäsi: "Matkailuyrityksiä rohkaistaan ​​liittymään TTC:hen ehdottaakseen tapoja houkutella lisää turisteja ja samalla suojella ympäristöä."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.