Koh Tao isännöi Maailman valtameripäivää 2022

Koh Tao, Surat Thani -

Spotlight Koh Tao @World Ocean Day 2022 -tapahtuma järjestetään Koh Taossa, Surat Thanissa 7. kesäkuuta alkaen.th kesäkuuhun 8th, 2022.

Sinut kutsutaan mukaan Spotlight Koh Tao @World Ocean Day 2022 -tapahtumaan Maailman valtameripäivän yhteydessä 7.–8 Sairee Beachille, Koh Taon osa-alueelle, Koh Phanganin alueelle Surat Thanin maakunnassa.

Luvassa on monia aktiviteetteja, kuten koralliriuttojen kunnostus, kalojen yhdistäminen paikallisten kalastajien kanssa, vesistöjen kunnostus, vedenalaisen rannan siivous, riuttavartiointi, kiinnityspoijujen huolto ja paljon muuta.

Lisätietoja saat Facebook-fanisivulta: Koh Tao Tourism Association tai Facebookin fanisivulta: TAT Koh Samui x Koh Phangan x Koh Tao tai Line OA: @tatkohsamui.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.