Yöelämän sulkemisaikojen pidentäminen laillisesti klo 2:een. on mahdollista tapahtumapaikoista ja turistien yhteistyöstä riippuen, Thaimaan hallituksen tiedottaja sanoo

Kansallinen -

 Thaimaan hallituksen tiedottaja vastasi äskettäin viihdealan toimijoiden vetoomukseen laillisten sulkemisaikojen pidentämisestä klo 2:een ja totesi, että se on mahdollista toimijoiden ja turistien "tiukan" ja "jatkuvan" yhteistyön avulla.

Pääministerin kanslian tiedottaja Thanakorn Wangboonkongchana paljasti tänään, 4. kesäkuuta, että hallitus ja Thaimaan COVID-19-tilannekeskus (CCSA) harkitsevat laillisten sulkemisaikojen pidentämistä edelleen, kuten monet viihdealan toimijat ovat pyytäneet lain voimaantulon jälkeen. avataan uudelleen 1. kesäkuuta. Tämä kuitenkin tapahtuisi, kun kotimainen Covid-19-tilanne olisi parantunut, Thanakorn sanoi, vaikka ei antanut tarkkoja tietoja päivämäärästä tai tarkkoja mittoja siitä, mitä paraneminen tarkoitti.

"Se riippuu viihdepaikan toimijoiden ja turistien tiukasta ja jatkuvasta yhteistyöstä terveysministeriön ja CCSA:n Covid-19-ehkäisymääräysten kanssa", hän vastasi viihdepaikkatoiminnan harjoittajien vetoomukseen. 

TPN huomauttaa kuitenkin, että turisteille tai liike-elämän toimijoille ei annettu mitään tarkempia tietoja noudattamisesta ja että yleiset lausunnot vaikuttivat epämääräisiltä.

Thanakorn lisäsi, että hallitus asetti aina etusijalle kansalaisten edut ja vaikutukset sekä yleisen yhteiskunnallisen ja taloudellisen tilanteen.

Lopuksi hän sanoi pääministeri Prayut Chan-o-chan puolesta, että viihdepaikat ovat toistaiseksi noudattaneet hyvin viranomaisia ​​ensimmäisestä avajaispäivästä lähtien 1. kesäkuuta. Pääministeri mukauttaisi määräyksiä vastaamaan muuttuvaa tilannetta ja maan avautumista. 

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/