Phuketin viranomaiset tarkastavat Phuketin kaupungin viihdepaikat

Phuket -

Phuketin viranomaiset tarkastivat Phuketin kaupungin viihdepaikat viime yönä (2. kesäkuuta) sen jälkeen, kun ne ovat laillisesti saaneet auki keskiyöhön asti.

Tarkastuksen kuuluisassa viihdekeskusten keskustassa Phuket Townissa Nimit Circlen (tunnetaan myös nimellä Seahorse Circle) johtama Phuketin varakuvernööri Pichet Panaphong, Phuketin maakunnan kansanterveyden apulaislääkäri Mueanprae Boonlom ja Phuketin kaupungin poliisi.

Phuket Kuvernööri toukokuussa 31st, 2022 julkaisi uusia Covid-19:aan liittyviä tilauksia, jotka antavat viihdepaikat avata virallisesti keskiyöhön asti 1. kesäkuuta alkaenst, 2022.

Varakuvernööri Pichet kertoi Phuket Expressille: "Tarkastuksen tarkoituksena oli varmistaa, että viihdepaikat ovat noudattaneet kansanterveysmittauksia. Esimerkiksi kaikkien työntekijöiden tulee saada vähintään kaksi annosta Covid-19-rokotteita ja viihdealan toimijoiden on tarkistettava, ovatko heidän asiakkaat rokotettuja.

”Yleinen vaatimustenmukaisuus on kuitenkin hyvä. Suurin osa heistä on seurannut kansanterveysmittauksia", varakuvernööri Pichet lisäsi.

Samaan aikaan Bangla Road Patongissa oli Patongin viranomaisten mukaan jälleen täynnä turisteja, koska viihdepaikat avattiin laillisesti 1. kesäkuuta alkaenst sen jälkeen, kun se on ollut suljettuna huhtikuusta 2021 lähtien ja muutettu aikaisemmin ravintoloksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.