Phuket peruuttaa maskin keventämisen ulkopuolisissa paikoissa, kuten rannoilla ja puistoissa

Phuket -

Phuketin kuvernööri on peruuttanut määräyksen, joka sallii maskien rento ulkokäytön rannoilla ja puistoissa, ja vaati, että maskeja PITÄÄ käyttää kaikissa julkisissa tiloissa, vaikka ne olisivatkin erillään muista ihmisistä.

Edellinen tilaus:

Phuketin kuvernööri 31. toukokuutast, 2022 antoi määräyksen nykyisestä kasvomaskimandaatista.

Eilen illalla (2nd) Phuketin kuvernööri on julkaissut uuden määräyksen ja peruuttanut aiemman käskyn, joka koski kasvomaskimandaattien lieventämistä.

Uusi määräys sanoo, että ihmisten on edelleen käytettävä kasvosuojaimia kaikilla julkisilla alueilla (paitsi alla mainituissa tapauksissa), erityisesti suljetuilla alueilla, joilla ei ole ilmavirtaa, ja osallistuessaan toimintaan monien ihmisten kanssa.

Tilauksen mukaan kasvonaamion voi ottaa pois, kun:

  1. Juominen tai syöminen
  2. Harjoittele avoimella alueella, jossa ilma virtaa pois muista ihmisistä
  3. Henkilöllisyyden varmistaminen toimivaltaisen virkamiehen pyynnöstä.

Phuket Express huomauttaa, että edellisen tilauksen poikkeus numero 4, joka sanoi "rannoilla, yleisissä puistoissa ja urheilustadioneilla kahden metrin etäisyydellä muista." on poistettu.

Tilaus astuu voimaan eilisestä (2.) toistaiseksi. Lähes yleismaailmallista kritiikkiä TPN-median englanninkielisissä sosiaalisen median kanavissa saaneelle muutokselle ei annettu mitään syytä.

Tilaus on alla thai.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.