Apina kiinni, kun kerrotaan häirinneen asukkaita Thalangissa, Phuketissa

Thalang –

Apina saatiin kiinni sen jälkeen kun se oli häirinnyt paikallisia asukkaita ja vahingoittanut taloja Thalangissa.

Khao Phra Thaeon luonto- ja villieläinkoulutuskeskuksen johtaja, herra Pongchart Chuahom, kertoi The Phuket Expressille eilen aamulla (2. kesäkuuta): "Paikalliset asukkaat ilmoittivat meille keskiviikkona (1. kesäkuuta) hankalasta apinasta. Apina häiritsi paikallisia asukkaita ja vaurioitti heidän talojaan asuinalueella Pa Klokin seutualueella.

”Saavuimme paikalle ennen kuin soitimme apua Kusoldharm Rescue Foundationilta Phuket Townista. He lähettivät eläinten pyydystysasiantuntijoita auttamaan. Asuinrakennuksen katolta löydettiin urosmakakki. Pelastustyöntekijät saivat vihdoin kiinni ärsyttävän apinan." Pongchart totesi.

"Makakki vietiin Khao Phra Thaeon ei-metsästysalueelle ja vapautettiin turvallisesti viidakossa, mikä teki lopun apinaliiketoiminnasta." Pongchart päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.